maanantai 30. heinäkuuta 2012

Löydöistä

Vielä viime kesänä asuin ihan Hietalahden kirpputorin kulmalla ja kävin siellä melkein joka päivä. Tänä kesänä olen kerennyt sinne vain kolme kertaa, eikä kahdelta aiemmalta reissulta ei löytynyt mainitsemisen arvoisia esineitä. Tänään onni  kuitenkin suosi palkkapäiväläistä. Alla päivän löytöjä!


Vasemmalta oikealle: Rizzon nahkaiset mustat ballerinat, 1e. Bimba & Lolan konjakkiset mokkanahkaiset ballerinat, 5 e, sekä Pertti Palmrothin sirot herrainkengät vaihtonauhoilla, 35 e. Hymyilyttää myyjien erilainen hinnoittelu ja samalla oma, epäjohdonmukainen ostokäyttäytymiseni. Kaikista kolmesta kenkäparista olen kuitenkin häpeilemättömän onnellinen. Rizzon ballerinat olivat suorastaan naurettavan halvat, bimba & lolaa ei tietääkseni saa suomesta mutta merkki kuuluu ehdottomasti "most wanted" -listalleni, ja noita kyseisiä herrainkenkiä koitin tuloksetta metsästää taannoin Palmrothin loppuunmyynneistä. Olisin siis ollut aikoinani valmis maksamaan niistä paljonkin yli tänään pyydetyn 35 euron. Ja ne ovat täysin uudenveroiset. Tämä, jos mikä, tekee iloiseksi. 



Lähestyvää syksyä silmällä pitäen mukaan lähti myös käsintehty koiraheijastin, 2 e.


Jonkun käsintekemät nämäkin, kaula- ja rannekoru 1,5 e.


Snö of Sweden, 3 e.


Thomas Sabo charm, 5 e.




Ja sokerina pohjalla pikkupino kesälukemista sekä Ellaa ja Aleksia kummipoikien täyttämiä autohetkiä varten. Hinnat heiluivat 1 - 3 euron välillä. 



1 kommentti:

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.