maanantai 2. joulukuuta 2013

hello december

Vuoden paras aika on taas täällä: joulukuu. Tänä vuonna joulukuu on tietysti erityisen ihana, kun se on meidän ensimmäinen yhteinen joulukuu. 

Koska oon astetta kovempi joulufiilistelijä, oon melkein ensitapaamisesta saakkka suunnitellut joulukalenteria poikaystävälle miehelle (päälle kolmekymppisiä kai keskimäärin on nimitettävä pojan sijaan miehiksi? Koska "mies" ei ihan hirveen hyvin istu omaan sanavarastoon, nimitän poikaystävää tästälähin lyhyesti "Booksi". Rimmaa sitäpaitsi kivasti yhteen tyypin oikean lempinimen kanssa!). Koska hiihtelen menemään minituloilla, tästä tuli tälläinen  pienellä ajatuksella ja rakkaudella kokoon kyhätty budjettikalenteri. Muutama "luukku" kätkee sisälleen turhan henkilökohtaisia aarteita, mutta näitä vähemmän salaisia juttuja voisin jakaa teidän kanssa nyt joulukuun ajan.

1. luukkuVeikkauksen joulukalenteriarpa. Tunsin itseni vähintään filosofiksi piilottaessani joulukalenteria joulukalenteriin. Valitsin tietysti sellaisen, jolla voittaa jotain +500 euroa, sillä oikeastaan tää luukku kätkee sisälleen rahoituksen meidän tulevan yhteisen kodin lattiaremonttiin. Jätin tän paketin mielestäni kodin keskeisimmälle paikalle, kylpyhuoneen peilin eteen, mutta Boo onnistui silti kävelemään kertaalleen sen ohitse. 

2. luukkuH&M canvas vyö. Lahjaksi on oikeastaan aika tylsä antaa tarpeellisia asioita, mutta nykykäytössä olevan yksilön solki on sen verran elämää nähnyt, että allekirjoittanut ei yksinkertaisesti saa sitä auki. Omasta mielestä erittäin painava syy tylsän lahjan hankkimiselle. 

Koska ensimmäisen paketin sijainnin vihjeyttäminen oli sen verran hauskaa, ajattelin perinteisen "kaikki luukut esillä" -kalenterin sijaan toteuttaa tän enemmän "kylmää, kuumaa" -tyyppisenä juttuna. Aamulla Boo toivottavasti sitten nykii jalkaansa juuri ne farkut, joiden lahkeeseen tulin piiloittaneeksi tämän paketin.

Suloiset joulukalenteritarrat on muuten säläkauppa Tigerista. Olin ajatellut leimata tai dymoilla selkeät numerot näihin, tehdä sellaisia eleettömiä ja tyylikkäitä paketteja. Mutta jotenkin nuo sydäntarrat kolahti tähän umpirakastuneeseen mielentilaan ja tulin sitten ostaneeksi ne, ja hyvä niin, sillä onhan noi paketit nyt kertakaikkiaan ihan hillittömän söpöjä. 

Joulukalenterit on kyllä yks maailman siisteimpiä juttuja. Niin pienestä jutusta niin hyvä mieli. 

2 kommenttia:

  1. Vitsi sä olet ihana tyttöystävä! Meillä on Kristianin kanssa sen äidin tekemä kalenteri seinällä. En pääse söpöilemään yhtä paljoa kuin sinä. Paitsi yritän aina leipoa jotain pientä ja hyvää Kristianille joka perjantai viikonlopun kunniaksi. :) Rakkaus on ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo luin sun blogista, Kristianin äiti on kyllä ihana <3. Toisen pieni huomioiminen arjessa on kyllä parasta! :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.