tiistai 14. toukokuuta 2013

argh!

Jos olisit lapsen turvaistuimen kolmiosaisen lukon kiinnitysosa, minne piiloutuisit erittäin sotkuisessa ja tavaraa täynnä olevassa yksiössä?

Lupasin nimittäin Sinille meidän juniorille pieneksi jääneen turvaistuimen lainaksi, ja kiikutinkin sen perjantaiksi 250km päähän Sinin luokse - siis vain huomatakseni, että melko tarpeellinen osa turvaistuinta on nyt kadoksissa. Pikkuveljeä on kuljetettu siinä vastikään, jonka jälkeen oon roudannut istuimen sisälle ja pessyt päälliset, ja jossain tässä välissä poikaystävä joku on onnistunut siirtämään lukon johonkin, mistä en nyt millään meinaa löytää sitä. Ei mitään niin huonoa jottei jotain hyvääkin- ompas tullut käytyä kylpyhuone (pesupaikka) ja eteinen (purkupaikka) kerrankin huolellisesti läpi. Etsinnät jatkuvat nyt keittiön ja olohuoneen puolella, ja Sini, mikäli luet tätä: hengitä syvään. PAKKOHAN SEN ON JOSTAIN LÖYTYÄ!




8 kommenttia:

  1. Samanlainen mysteeri kuin se että mihin toinen sukka katosi pesukoneesta.

    VastaaPoista
  2. ei , siis siihenhän on selitys: avaruusoliot hakee niitä.
    tää on vielä paljon mystisempi juttu.

    VastaaPoista
  3. No voiha kökkeli, kuulostaa niin tutulta! Meillä löytyy välillä tavaroita jääkaapista ja tuntuu, että muistan aina, missä miehen tavarat ovat, mutten millään muista, mihin hyvään talteen olen omani laittanut... Toivottavasti löytyy!
    Kiitos mainiosta blogista, kirjoitat arkisista asioita mainiosti!

    Aurinkoa ja kevättä Helsinkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihanasta kommentista! sain facebookissakin yhden kommentin, että kurkkaa jääkaappiin -tää oli mulle ihan uusi juttu, että tavarat vois eksyä sinnekkin. :D

      Poista
  4. Kyllä mä sen löydän. sen on oltava täällä.
    En tiedä vakuutteletko sitä enemmän mulle vai itselles :D

    VastaaPoista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.