maanantai 27. toukokuuta 2013

pikkulöytöjä fashionkirppikseltä

Viime viikon sunnuntaina kerkesin ennen eropäätöstä viettämään aurinkoisen kirppispäivän naapurin tytön seurassa. Harmittaa, että tämän viikonlopun Siivouspäivä jäi omalta osaltani hyödyntämättä. Olin tietysti kuvitellut tekeväni sekä tilaa kellarikomeroon että huippulöytöjä, mutta puistoon leiriytymisen sijaan tulin tehneeksi pesän sängynpohjalle. No, ensi kerralla sitten..

Fashionkirppikseltä reilu viikko sitten tulin siis kuitenkin tehneeksi pieniä löytöjä, vaikka oletin, että tuntia ennen sulkemista paikalle ilmaantuminen olisi ollut yhtä tyhjän kanssa.


Välillä on kiva olla väärässä.



Olin haaveillut hankkivani kesäksi mustat converset, mutta kun vastaan asteli 15 eurolla melko käyttämättömän oloiset ruskeat, tein täysikäännöksen ennätysajassa. 





Just Femalen nahkainen kännykkäpussi oli nyt vähän floppiostos, sillä sinne sopivasti sujahtanut Lumia 710 hävisi taistelun baarin lattiaa vastaan ja tilalle tullut 920 on tuohon kaunokaiseen aivan liian iso. 




Antti Asplundin ristit on ollut pitkään "pakko saada" -listalla, joten pakkohan ne oli ostaa pois Stellan pöydästä. Musta pääsee kokeilemaan edustustehtäviä omassa kaulassa ja haaleanvaaleanpunaisen nappasin mukaan lasten äitiä ajatellen.




Koska tulin lähteneeksi ostoksille pikkulaukun kanssa, tinkasin kaupanpäälliseksi sähäkän sähkönsinisen nahkakassin. Hattulaatikosta löytyy Monkin omituinen huivi, jossa on mm. ananaksia ja varpaita. Kuviot oli niin kreisejä, että huivi tuli ostettua vaikka pääsääntöisesti kierrän kaiken polyesterin kaukaa myös kirppiksillä. Ostin muutama viikko sitten Kappahlin alerekistä polyesterisen paidan, jota olin ihaillut jo täysi-hintaisena mutta hylännyt hyllyyn materiaalin takia. Olisi vaan kannattanut jättää sinne alerekkiinkin roikkumaan, sen verran ikävältä polyesteri tuntuu ihoa vasten monen puuvillaisen vuoden jälkeen. Mutta onhan noissa tekokuiduissakin eroja- toivotaan, että tämä Monkin kaunokainen olisi vähän mukavamman tuntuinen ja päätyisi hengailemaan enemmän kaulalla kuin hattuhyllyn perukoilla.

Yllä jäätelönsyönnin lomassa kuvailtujen juttujen lisäksi mukaan tarttui myös O.P.In kynsilakka (skull & glossbones) ja pieni tummansininen tekonahkalaukku, joka niinikään väisti materiaalivaatimukset sillä se sattuu kätkemään sisälleen just eikä melkeen meikäläisen kameran. Täydellinen mitoitus sekä kahden euron hinta painoivat vaakakupissa polyuretaania enemmän.






2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja löytöjä! Harmittaa etten itse päässyt käymään siellä1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, iloisesti yllätyin että omalla budjetillakin löytyi ostettavaa :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.