keskiviikko 8. toukokuuta 2013

kyniä ja saksia

Naputtelin juuri filosofian esseen puhtaaksi, 3:52h dead linesta myöhässä.. onneksi kyse on filosofiasta. Ajan määrittäminenhän on oikeastaan vain illuusio, joten nelisen tuntia sinne tai tänne. Toivottavasti opettaja arvostaa filosofista ajattelutapaani.

Koska virtaa riittää, kuvailin kömpelösti yhden tosi yksinkertaisen jutun, joka kuitenkin ilahduttaa mua olemassaolollaan (ei, nyt en ryhdy pohtimaan kynäpurkin olemassaoloa, vaikka ajatukset vähän sinne suuntaan harhailevatkin).

Kaipailin suurta ja simppeliä kynäpurkkia, ja päädyin ostamaan ikeasta korkean ja kapeahkon kukkaruukun "socker" -sarjasta.


kuva: IkeaRuukkuun naputtelin dymolla tekstit ja piirtelin tussilla pienet sakset. Aikaa meni noin kolme minuuttia ja rahaa saman verran euroissa. Vielä halvemmalla pääsee, kun käyttää kukkaruukun sijaan säilyketölkkiä. Liota vaan etiketit pois ja hio reunat sileäksi.
Päädyin sijoittamaan tähän ruukkuun sen kolme euroa, sillä halusin purkin, josta sisältö ei näy ulospäin. Nyt voittekin kuvitella, että sisältö on jotain ihan muuta kuin kourallinen mainoskyniä..

Törkeen simppeli, mutta aika kiva lopputulos! Vai mitä ootte mieltä?

5 kommenttia:

 1. Tuo on hieno kaikessa yksinkertaisuudessaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö :D vaikka tosiaan niin simppeli kun voi olla, niin silti jotenkin tosi kiva. vaikka ite kehunkin :D

   Poista
 2. Hei hauska idea! Tykkään juuri noin simppeleistä ja vähän karuistakin jutuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mää kans! ja sitte oon pimeen ylpee itestäni joka kerta kun vilkuilen kukkaruukkua, johon oon keksinyt piilottaa kourallisen kyniä ja naputella dymoa kylkeen. oon etevä. :D

   Poista
  2. Haha tiedän tunteen. Pienet asiat tekee onnelliseksi ;)

   Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.