maanantai 25. helmikuuta 2013

kuppikakkuja ja ystävyysjuttuja

kuva: Katie 
Vietimme viikonloppuna tunteja porukassa, joka on kerääntynyt ympärilleni miltein vahingossa ja toisaalta täysin meistä riippumattomien suunnitelmiemme mukaisesti. 
Yksi kiepsahti elämääni vuosia sitten irc galleriasta suloisella kommentillaan. Voi kuinka siitä kommentista olenkaan kiitollinen, sillä en oikein osaisi kuvitellakkaan elämääni ilman häntä. Siltä varalta, etten sano sitä tarpeeksi selvästi: olet ainoani. Ainoa ystäväni, jonka kanssa voin heittäytyä täysin omaksi itsekseni, vikoineni, hulluine hetkineni, kaikkineni. Kun joku jossain sanoo, "hänen seurassaan voin olla oma itseni", ajattelen aina sinua. ♥ 

Kaksi muuta ovat seurausta siitä riemastuttavasta kenovoittoa muistuttavasta onnenpotkusta, jonka johdosta ne duuniporukan kaks ihaninta tyyppiä taisivatkin olla samaa mieltä sinusta. Ja vaikka duunipaikka on vaihtunut, orastava ystävyys on säilynyt ja jatkanut kehittymistään.

En oikeastaan koskaan lakkaa hämmästelemästä sitä, miten mahtavia ihmisiä ystäväni ovatkaan. Lähes jokainen ystävistäni on ensitapaamisessamme vakuuttanut minut välittömästi siitä faktasta, että tässä on Maailman Makein Tyyppi. Toisinaan pyörittelen itsekseni silmiäni siitä onnesta, että olen kerännyt näitä maailman mahtavimpia tyyppejä ympärilleni niin paljon. Miten ihmeellistä ja ihanaa. 


Piti tulla kertomaan vain näiden kolmen tytön kanssa järkätyistä kuppikakkutalkoista, mutta tulikin tällainen spontaani rakkaudentunnustus ystävilleni. Jokatapauksessa näiden kolmen ihmeellisen olennon kanssa leivoimme Katien johdolla muutamia kuppikakkuja sekä mansikka-limevalkosuklaapraliineja (mika sanahirviö!) . Olen siitä epätyypillinen nainen, etten oikeastaan pidä suklaasta, poislukien valkosuklaa, joten tyydyin fiilistelemään näitä praliineja ja ihmettelemään, miten mikään, mikä sisältää suklaata, suolaa ja valkoviinietikkaa voi maistua kenestäkään hyvältä.. mutta ilmeisesti lopputulos oli kuitenkin valtaväestön makuun taivaallista. Itse tyydyin maistelemaan tuorejuustokuorrutetta ja valkosuklaahippuja, sekä selailemaan kondiittorimme macarons ohjeita ensi kertaa silmällä pitäen. Ja silloin tehdään sitten salmiakkia!
4 kommenttia:

  1. Kuulostapaa hienolta, multa meni koko ravintolapäivä ohi valitettavasti, mutta ois joskus kiva itsekin osallistua =) Ihanan näköisiä herkkuja! Onko noi kuvat otettu instagrammilla?

    VastaaPoista
  2. tää ei siis enää liity ravintolapäivään sen enempää, kuin että kondiittorimme oli sama joka häärii siellä ravintolapäivän taustalla :) tää oli ihan vaan tyttöjen ilta! oon ottanu kuvat mun Canon G12 minijärkkärillä ja sitten käyttänyt ne Lomogramin läpi. Käytän ite Nokian Lumiaa joten mulla ei instagrammia ole :)

    VastaaPoista
  3. oi nami ihan sikahyvän näkösiä! ps sun blogi <3 :D

    VastaaPoista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.