tiistai 19. helmikuuta 2013

ravintolapäivä

Hääräilin viime sunnuntain ravintolapäivässä mukana ystäväni Katien pop up- konditoriossa. Kokemus oli aika ihana, ekan tunnin aikana tuntui, että apua, kukaan ei tule! Ja vähän myöhemmin fiilis oli, että apua, kahvi ei riitä! Kahvi onneksi riitti, mutta allekirjoittaneen varaamat kertakäyttömukit loppuivat kesken ja poikaystävä joutui ostoksille kesken päivää.


Ravintolapäivän henkeen mekin vierailimme oman konditoriomme lähettyviltä löytyvässä ravintolassa, miehet hakivat nälkäisille naisille (okei, okei- vain minulle, kondiittori itse oli raejuustodieetillä.) burgerit muutaman sadan metrin päästä. Kyllä maistui, ja varmasti paremmalta kuin raejuusto, kröhöm. 

Nälkä kasvaa syödessä ja niinpä mekin kehittelimme päivän aikana loistavia visioita seuraavasta ravintolapäivästä. Väläyteltiin lihamukeja, hampurilaisia ja parmesanranskalaisia konditorioherkkujen seuraksi. Yllättävän moni asiakas kaipasi nimittäin "jotain suolaista". Kummallinen maailma, itse olen enemmän jotain makeaa- tyttöjä..

Katie oli tehtaillut ravintolapäivää varten reilut sata annosta herkullisia miniplattereita, johon kuului paahdettu banaanimuffinsi, ruusuinen vadelmatuulihattu sekä aprikoosimacaron.

Kiitos Katie, että saatiin olla mukana!




2 kommenttia:

  1. oi vähänkö ihanaa! harmi et ite olin töissä, tollasis ois ihana käydä!

    VastaaPoista
  2. juu tää on kyllä aika kiva ja suloinen kaupunkitapahtuma :)) taisin laittaakkin sulle kutsun facebookin kautta?

    VastaaPoista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.