torstai 17. tammikuuta 2013

aarreaitta nimeltä kaivarin kanuuna

Kieretelin tänään ystäväni kanssa lähikirppiksen pöytiä ja otin muutamasta uskomattomasta löydöstä kuvat vaivihkaa, kun kamerakin sattui keikkumaan hyppysissä. Rakastan kirppareita ja sitä fiilistä, kun löytää jonkun mahtavan tuotteen halvalla. Joskus mukaan ei tartu mitään, ja joskus kassalla on tullut pulitettua 150 euroa. Voisin ehkä ihan omaksi iloksi tehdä postauksen parhaista kirppislöydöistäkin, mutta tässä alla vaan muutamia mielenkiintoisia -hyvällä tai pahalla- löytöjä tämän päivän retkeltä.

signeerattu Lenin (?) patsas, 75e
Otin tän kuvan oikeastaan vähän "mitä ihmettä!" -hengellä, mutta loppujen lopuks patsas on aika siisti ja olis ihan hyvin voinut vaikka 15 euron hintaan löytää paikkansa meidän kirjahyllystä. 75 euroa on kuitenkin liikaa hyvästä läpästä.


´Tää laukku oli oikeesti superhieno ja tais olla nahkaakin, muttei vaan yhtään mua, joten hintakaan ei jäänyt mieleen.


Postimerkkimekko, vähän toisessa mielikuvassa kuin yleensä. Aika kiva! Ei yhtään mua tämäkään, mutta jollekkin semihipille sopis varmaan hyvin.



Tässä on super esimerkki hyvästä myyntitavasta! Kaikki noi oikeestaan vähän karut korut on niin nätisti esillä, ja hintalapuissa oli vielä ylihauskat tekstit, että teki mieli ostaa vaikkei mikään noista olis itsellä varmaan käyttöön asti päässytkään.



Omaan ostoskoriin päätyi tällä kertaa vain kanervan väriset lasihelmet ja COS:n tummanruskea nahkainen statement helminauha, jossa oli vielä hintalappukin tallella. Täytyy koittaa yhdistellä sitä asuun jo huomenna, sillä sen verran erikoinen se on, että saattaa yhtä hyvin jäädä kaapin pohjalle lojumaankin. Mutta kirppistelyssä parasta onkin se, että voi muutamalla eurolla kokeilla jotain josta ei ole ihan varma, ja laittaa sitten vahingon kiertämään joko kavereille, uff:lle tai seuraavan kerran omassa kirppispöydässä!

nahkahelmet, cos, 5e. kanervanväriset pitkät lasihelmet, 1,5e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.