lauantai 19. tammikuuta 2013

vaatekaapin kustannustehokkaat

Lueskelen jäätävää määrää blogeja päivittäin, osin selaillen ja osin syventyen. Yksi pitkäaikaisista lemppareista on Lilyn puolelta löytyvä Lilou's Crush, jota kirjoittelee suloinen Hertta. Uusimmassa postauksessaan Hertta pohdiskelee vaatekaappiin päätyvien yksittäisten vaatekappaleiden käyttöhintaa. Mikä vaate tulee käytettyä "ilmaiseksi" ja minkä käyttäkerrat jakavat hinnan vain kahdella tai kolmella? Roikkuuko vaatekaapissa jotain, jota ei ole tullut käytettyä kertaakaan? Suosittelen Hertan pohdiskelevaa postausta jokaiselle.

Itselläni on ainakin paljon "sitten joskus" mekkoja. Löytyy niin 10 euron kirpparimekkoa kun aika paljon kalliimpaa Tara Jarmonin silkkimekkoakin. Täytynee ehkä käydä lähipäivinä niitä läpi rankalla kädellä.. muutamat jätän kyllä "porkkanoiksi" odottamaan kevyempää olemusta.

Oman vaatekaapin kustannustehokkain asukas on American Vintagen Cotton Jersey Scarf. Lasketaanko vaatekappaleeksi? Ensimmäisen, oranssiin taittavan sävyisen huivin ostin Helsingistä Mokosta, ja toisen, metsänvihreän, liikkeen omasta putiikista Pariisin Maraista. Mokon huivi oli alennuksessa ja taisi maksaa 30 euroa (mokon lähtöhinnassa oli melkoisesti ilmaa am vintagen oman liikkeen perustasoon) ja vihreä huivi oli normaalihintaisena 42 euroa. Molemmat pyörivät käyttökertojensa verukkeella nykyään senteissä, jos enää sielläkään.

 


Niin, ja haluan tietysti lisää. Ainakin mustan, tummansinisen ja violetin. Harmi, että am vintagen nettikaupan aleihin tuli vain tuota jo omistamaani oranssia sävyä, sillä olin odotellut niitä alennuksia melko kuumeisesti. Täytynee laittaa normaalihintaista tilausta vetämään, kunhan verkkokauppa taas täyttyy perusvalikoimasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.