keskiviikko 23. tammikuuta 2013

arki

Kolmen koon arkipäiviä- koulua, kotia ja kummipoikia. Jälkimmäisiä kyllä ihan liian vähän, sillä ensimmäinen syö suurimman osan arkipäivistä.



Sain murut kuitenkin maanantaina melkein koko päiväksi itselleni, joten katseltiin muumeja, käytiin hampparilla ja luettiin kirjoja. Viettäisin niin mielelläni jokaikisen arkipäivän niin. Katsellen muumeja ja syöden hamppareita. 
Luulen, että pojatkin.

Kummisetäkin kerkes normaalia aiemmin kotiin, joten pojat laski yhdessä numeroita possukirjasta. Päästiin kahteentoista saakka. 


En voittanut lauantaina lotossa, vaikka yritin. Jos voittaisin, ostaisin iiiison paritalon, johon kummin kultamurut sais muuttaa mulle niin rakkaan äitinsä kanssa. Olis niin mahtavaa, kun vois vaan poiketa illalla käymään tai napata muksut vaikka kauppareissulle muuten vaan mukaan. Nykyään tuntuu, et arki on yhtä järjestelyä, vaikka oikeesti aikaa on enemmän kun pitkään aikaan. 

Jotain pientä sain kokeiden luvun ohella aikaiseksi, hiippailin nimittäin nostalgiapäissäni entisille kotikulmille ja kävin viemässä kengät viiskulman suutariin (kaupungin paras) ja hakemassa punavuoren raudasta vähän sävynäytteitä sitä keittiön seinää varten. Siinä ne nyt kököttää ja odottaa isännän mieltymyksiä. En viitsi merkata omia lemppareitani, koska uskon käänteispsykologiaan ja luulen, että mahdollisuudet ovat sokkona paremmat kuin pakotettuna. 



Meillä on keittiön ja olohuoneen välisessä ovessa tollanen järkyttävä, ehkä 80 luvulta peräisin oleva haitariovi. Sen kanssa on vain elettävä, koska se kaiken rumuutensa alla on tosi kätevä silloin, kun toinen haluaa nukkua ja toinen vielä puuhailla jotain. 

Annoin muuten juuri äsken meidän 120cm sängyn pois. Tänä yönä nukutaan lattialla, sillä huomenna meille tulee ihana, 160cm leveä jenkkisänky. Oon viimeiset kaks vuotta nukkunut niin huonoissa sängyissä, etten oikeen meinaa uskoa tätä todeksi. Enkä millään malttais odottaa huomiseen! 

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos henna :) meillä on tota samaa marimekon tantsua sekä keittiössä että olkkarissa, keittiössä vaan mustana ja olkkarissa toi hopeinen :) sitoo kivasti pienen kodin tilat yhteen.

      Poista
  2. Nuo kaikki maalit näyttää kivoilta, ehkä itse valitsisin jonkun noista vaaleista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi samainen seinä jatkuu eteisen puolella harmaansävyisenä, joten luulen et tummempi vois olla liian tunkkainen- johonkin vaaleaan lienen päätyväni itsekkin :)

      Poista
  3. tuo alimmainen väri näyttää kovasti sen erään ystäväpariskunnan keittiön seinän väriltä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eräällä ystäväpariskunnalla onkin mitä mainioin maku!

      Poista
  4. Toisiks ylin ja toisiks alin on lempparit, mut ei mikään noista huono oo :)

    VastaaPoista
  5. vaikka tämän erään ystäväpariskunnan värimaku onkin mitä mainioin, niin en kyllä ottas sitä väriä teijjän huusholliin. Eli mäkin kannatan noita vaaleampia värisävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. top kolmosessa on tällä hetkellä noi kolme ylintä :) Koska ei päästä miehen kanssa yhteisymmärrykseen, annetaan varmaan vuokraisännän tehdä lopullinen valinta niiden väliltä.

      Poista
  6. no siinä tapauksessa toisiks ylin tiätenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ois se munkin lemppari! jes! laskettaiskohan tää mielipide yhdeks ääneks kans..

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.