torstai 28. maaliskuuta 2013

for eggstra special chicks

Vietin yhden unettoman yön pääsiäiskoristeita askarrellen. Alkuperäisen inspiraation sain Miian blogista löytyneen kuvan kautta täältä. Aloitin puhaltamalla luomumunat tyhjiksi (jos kokeilet kotona, varaudu harjoituskappalein). Luomumunia suosittelen paitsi kanojen itsensä, myös hieman paksumpien kuoriensa ansiosta. Jäljelle jääneet kolme ehjää munaa kuivasin, maalasin, ja taas kuivasin.
Huippuhyvän tekstinpätkän kirjoitin jostain pienestä sisustusliikkeestä kerran mukaan tarttuneeseen lahjapaperiin, joka toimi tarkoitukseen erinomaisen hyvin. 

Yhdelle vastaanottajalle tein alkuperäisen idean mukaisesti rikottavan pääsiäismunan, mutta kaksi seuraavaa saivat tekstin ulkopinnalleen ja säilyvät vastaanottajillaan toivottavasti ainakin tämän pääsiäisen yli. Sitten vielä siroon pakettiin. Lopputulos oli mun mielestä aika ihana, ja ainakin äiti tykkäs, tosin sehän on aina hieman puolueellinen arvio..
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE! ♥ 

8 kommenttia:

 1. Tulipa hieno pääsiäiskoriste. Sulla on kiva blogi. Luin eilen ekan kerran blogiasi ja tänään luin ikään kuin vahingossa kaikki postauksesi läpi. Hyvää pääsiäistä myös sinne!! :)
  -laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura ihanasta kommentista :) Toivottavasti jäit seuraamaan!

   Poista
 2. En kestä kuinka ihana lahja, supet kaunista! Niin ja ihana blogi Mia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just mietin sua eilen ku löysin ruotsin laivalta battery gingerediä :DD

   Poista
  2. Haha! Mistä sä tommosenkin muistat?! :D Oiskohan kaupoissakin taas ...

   Poista
  3. muistan että eräs osti laivalta vahingossa tavallisia ja sitten sää koitit maustaa niitä itse inkiväärillä.. :D ei oo ruokakaupoissa näkynyt, niitä ei enää valmisteta suomessa vaan ainoastaan chilessä (!) ja niissä laivatölkeissäkin luki valmistusmaana chile, eli haaveista poiketen eivät kai ole tekemässä paluuta ihan heti suomenkamaralle. mutta mulla olis se 24 tölkkiä, voin just ja just tarjota yhden sulle :D

   Poista
 3. helou! muna on ehjä! En vieläkään ymmärrä, miten jollakin on kärsivällisyyttä tommoseen. Mutta hienoa, että on. Voisikohan noista tehdä jotenkin kestäviä?..ehkä ostamalla styeoxmunia, mutta eihän se sitten ole sama.
  t. hänele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jipii! ehkä se hetken kestää, tai siis kestää minkä kestää :D

   Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.