lauantai 30. maaliskuuta 2013

on the road

Takana pitkät 30h. Laivamatka Helsingistä Tukholmaan, jonka jälkeen 10h ajamista lopullista määränpäätä kohti. Nyt vihdoin perillä. Olen väsynyt, ihmeissäni ja onnellinen. Reissun päämäärä oli kuljettaa tänne kaverin muuttokuorma ja ajaa takaisin auto huomattavasti tyhjempänä. Tänne tuo sitten jää, vuonojen, kauniiden talojen ja ylihintaisten hampurilaisaterioiden keskelle. Asunto on ihana ja koko maa on kuin satukirjasta, kyllä tänne yhden suomalaisen hyvin, joskin haikein, mielin jättää. 

Tää oli pikamoi, että elossa ollaan ja matka sujui hyvin. Suurimmat vastoinkäymiset olivat kivenisku tuulilasin alaosaan heti Tukholmaan saapuessamme sekä se, että onnistuimme ylittämään  rajan miltein huomaamattamme, ja yhtäkkiä olimme ajaneet ohi lukuisten kultaisten kaarien ja edullisten pysähdyspaikkojen ja saapuneet maahan, jossa kolmen hengen hampurilaisateriat maksavat yli 60 euroa.

Nyt unta, huomenna tutkimaan mitä muuta Norjalla on tarjottavanaan. Kaunista ainakin on, hurjan kaunista. kuva pinterest, mutta tältä täällä tosiaan näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.