keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

trashion boot camp

Alkuviikosta kävi hirvee mäihä.

Näin Outsapopin eli Outi Pyyn purettuja t-paitoja ensimmäisen kerran Paras aika vuodesta -blogin Stellan päällä, tarkalleen ottaen täällä. Ihastuin. Seuraavana kesänä hypistelin Outin rekkiä hietsun kirppiksellä, mutta pennoset eivät venyneet trashion -hankintaan, vaikka mieli teki. Koitin joskus kurkata netistä vinkkivideoita omiin toteutuksiin, mutta eihän siitä mitään tullut.


hiano!

Nyt sitten bongasin Varustelekan ja Outin vetämän trashion boot campin, jossa kymmenen euron varustemaksua vastaan pääsi Outin opastuksella purkamaan omaa paitaa. Olin varma, ettei 20 hengen kurssille olisi enää yhtään avointa paikkaa, mutta kävikin hillitön tuuri, ja mahduin vielä mukaan. Tuli niin kiire ilmoittautua, etten kerennyt konsultoida kaveripiiristä ketään kiinnostunutta mukaani. Siispä tänään hipsin torikorttelin kellariin ihan yksikseni, aikomuksenani oppia purkamaan saksan armeijan vanhoja t-paitoja. 


no oli siellä joku muukin.

Outi.

Alku oli tietysti hirvittävän hankalaa ja kaksi ensimmäistä paitaa "pilalle pestyjä", vasta kolmas oli sopivan pehmoinen ja lähti kivasti purkautumaan. Valmista siitä ei tosiaan tullut kahden tunnin kurssin aikana, mutta jatkan nyhtämistä itsekseni kotona. Tämä kolmas paita osoittautui myös kahta edeltäjäänsä kulahtaneemmaksi, joten täytyy vielä hankkia kangasvärejä ja pyöräyttää koko tekele vaikka mustaksi. Oon tästä uudesta taidosta ihan lapsellisen innoissani, niin että puran varmaan ensi viikolla vaivihkaa ratikassa vierustoverin paidanhelmaa. Nyt kun sen osaan!



Lupaan kuvan valmiista paidasta heti, jahka saan purettua ja värjättyä sen salonkikelpoiseksi.




2 kommenttia:

  1. vautsi! Osaisitkohan/haluisitkohan tehdä itse tuosta vinkkivideota, olis mielenkiintonen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka, voisin yrittää pääsiäisen jälkeen, en oikein tiedä minkä laatuista videokuvaa mun kameralla saa mutta katotaan onnistunko :D

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.